Tuesday, November 2, 2010

Si cusion manggis...masih ade orang meminati nye hmmmm...

Nasib baik masih ade yang lama untuk dibuat " post-mortem "Habis hancur cusion lama dibuka jahitan dan cantuman untuk revision...ini lah tutorial yang paling senang untuk my new staffs.Kalau nak harapkan nota2 memang blur.So jom kite  jamu mata,,,,First take a look at the ready cusion beside the old.....


The new ( gold ) and the old ( blue )..Since Kamariah is more senior she was given the honour to do the post mortem kakaka...and so voila......

Thats all that i manage to snap.When i return to the office at 5.45pm..just before closing...they were all ready and done.Bless me..Tak sempat nak ambil gambar the transformaton work.Bless me also for having such coscientious worker.Rasanye ade ke orang nak tutorial for cusion manggis ni??Kalau ade 10 orang berminat i will post the tut..

6 comments:

  1. hee cun jgk cusen ni..ada ker toturial die..hee

    ReplyDelete
  2. cantik nyer...berminat ngan tutorial cusion manggis:)

    ReplyDelete
  3. saya suka cushion bentuk manggis ni. Buatlah tutorial ya kak.kami tunggu tutorial akak.

    ReplyDelete
  4. nak jugak.. kut2 nnt nak buat plak

    ReplyDelete
  5. baru tau ni le yg dipanggil tampuk manggis :p
    siaaan saye..

    ReplyDelete
  6. Hmmm.baru lima berminat.Ok no problem..give me til nex week ya..nak kumpul gambar.Dah ready semua gambar will post it here.

    ReplyDelete