Wednesday, February 9, 2011

The sweet side of RED....the calm PINK...the shabby look...

Why are we(girls,woman...in general the female gender lah)are always attracted to pink...Agaknye sebab kite punye biology dah kene programme dari azali to like pink kot...or maybe sebab dah kene influence by the environment like the pink barbie doll,pink baby clothes and pink comforter like the ones i just made for Zana's one year old daughter.

10 comments:

  1. sangat cantik dan sweet ! i pon suka pink and i also have that fabric :)

    ReplyDelete
  2. Thanx Nadia..beli kat nagoya kain pink ni.

    ReplyDelete
  3. mmg cantek. luv pink too. ada beli kain ni kat nagoya. rambang mata...

    ReplyDelete
  4. Rosh...masa kak beli pink tu kan ade pulak blue,brown and red...semua kak rembat!memang tamak...puas hati..

    ReplyDelete
  5. My Izzah's favourite color.. kalau dia tgk posting kak ros ni mesti dia suruh buat untuk dia satu jugak hahaha

    ReplyDelete
  6. Buat aje lah mila untuk Izzah...Ummi dia memang berbakat kan...

    ReplyDelete
  7. Salam kenal dan ziarah,

    Blogwalking lalu terjumpa blog ni...suka tengok...saya ni dah lama gantung mesin jahit...bila tengok blog ini rasa mcm nak
    menjahit balik gitu.

    Minta izin follow blog yg berilmu ini ya.

    ReplyDelete
  8. Wasalam Nuridah ..memang kekadang blogwalking dapat membuka mata kita dan lebih mengingati dan menghargai segala yang ade di sekeliling kite kan..Thanx kerana sudi mengikuti blog ini.

    ReplyDelete
  9. cantik kak ...fabric n the design too

    ReplyDelete